гр. София, район Кремиковци, кв. Ботунец
тел: 088-665-8866, 087-622-4223
факс: 02/ 489-48-24
e-mail: office@zkg.bg, zkgengineering@gmail.com

Покривна ламарина

Облицовъчна - фасадна ламарина

Метални изделия

Метални керемиди

Аксесоари и обшивки

Дъговидна трапецовидна ламарина

Дъговидна трапецовидна ламарина
Дъговидна трапецовидна ЛТ40 ламарина произведена от горещопоцинкована ламарина за бързо и лесно изтраждане на халета за складови и производствени помещения, гаражи, работилници и други. Произвеждани дебелини от 0.60 до 1.00мм. Дължини по поръчка на клиента и подходящи за транспортиране. Реално-чиста покривна широчина на профила - 744мм без застъпванията.
Срок за производство и доставка 10 до 20 работни дни след приемане на поръчката.
Предлагаме и транспорт до склад-обект на клиента за цялата страна, като цената за доставка се определя в зависимост от мястото на доставка.
Уважаеми клиенти, моля да обърнете внимание, че когато доставката се извършва от нас укрепването и материалите за укрепване са осигурени от нас и същите се прибират обратно при нас с ангажирания превоз т.е. те не се разтоварват при клиента и не му се начисляват, докато при доставка с транспорт осигурен от клиента, материалите за укрепване са за сметка на клиента и се заплащат преди извършване на доставката или се връщат като за целта клиента заплаща депозит и при връщането на материалите депозита се връща.

Направи запитване
Уеб сайт от Уеб Системи
© 2021 ЗКГ и С Инженеринг