гр. София, район Кремиковци, кв. Ботунец
тел: 088-665-8866, 087-622-4223
факс: 02/ 489-48-24
e-mail: office@zkg.bg, zkgengineering@gmail.com

За нас

Фирма ЗКГ и С Инженеринг ЕООД с Булстат 200664590 е създадена през 2009 година. Основния предмет на дейност при създаването на фирмата е търговия със строителни материали и извършване на строително-ремонтни работи. В последствие търговската дейност обхваща метали и пластмаси, както и производство на изделия от тях използвани в строителството, селското стопанство, индустрията и други области. Регистрира се и дейност с транспортни услуги за безопасни товари, като фирмата придобива лиценз за дейността.

Търговска дейност с метали

Първоначално търговията с метали е била чрез покупки от по-голямите вносители в България и доставка до крайни потребители или по-малки търговци в страната, а от 2012 година фирма ЗКГ и С Инженеринг ЕООД се регистрира на митниците и започва самостоятелно да внася някои метали в България, като пластифицирана ламарина, горещопоцинкована ламарина, горещовалцована и студеновалцована ламарина, безшевни тръби и други.

Метални изделия

Производството на метални изделия е съсредоточено в следните продукти: Изработката на трапецовидна покривна ЛТ ламарина произведена от пластифицирана, горещопоцинкована, а в някои случаи и от черна студеновалцована ламарина. Предлагани профили са ЛТ20, ЛТ35, ЛТ40, ЛТ45, ЛТ 50, ЛТ70, ЛТ100 и ЛТ150 използвани за покриви, огради, оставащ кофраж и други. Изработка на студено огънати „П“, „С“, „L“, различни профили за промишлени улуци и други такива по поръчка на клиента от черна горещовалцована, студеновалцована и горещопоцинкована ламарина. Рязане на планки и листа от черна горещовалцована и студеновалцована ламарина. Изработка на метални врати, огради, шапки за комини и други метални изделия.

Търговия с пластмаси и изделия от тях

Дейността обхваща: доставки на тръби, фитинги и плочи от полиетилен PE и полипропилен PP от Европейски производители; изработка, доставка и монтаж на резервоари, вани и шахти от полиетилен и полипропилен за вода, за химикали, канализационни, за готови съоръжения и други цели; изработка на компенсатори за линейни разширения за полиетиленови и полипропиленови тръбопроводи, шламопроводи и други; капаци от полиетилен и полипропилен за химически и всякакви други съоръжения.

Транспортни услуги

Фирма ЗКГ и С Инженеринг ЕООД разполага със собствени и наети превозни средства и извършва превоз на безопасни групажни товари и товари за цели транспортни единици. Разполага със собствени и наети складови площи където може да комплектова и опакова цели и групажни безопасни товари за един или няколко клиента. Фирмата разполага с лиценз за извършване на превоз на товари и притежава валидна застраховка отговорност на превозвача.

Уеб сайт от Уеб Системи
© 2024 ЗКГ и С Инженеринг